Serbia Sailing Asociacia

 

 

 

FORECAST

Beograd

Golubc

 

 

 

SRPSKI

 

XLVIII BALKAN & OPEN BALKAN SAILING CHAMPIONSHIP

 

The Serbian Sailing Association are pleased to invite all nations to take part in the 48th Balkan & Open Balkan Sailing Championships which will be held in Golubac, Serbia from 31st August to 6 th September 2015.

The Championship will be at Sailing Center Golubac.

We kindly ask all participating countries to inform us about the number and gender of the officials and competitors until 1st August 2015 using the official Serbian Sailing Association email address - jssrbije@sbb.rs

We also kindly ask the Balkan Countries to nominate the person who will be member of the International Jury.

 

 

Golubac  mali grad na levoj obali Dunava (1042 km) na ulazu u golubačku klisuru koji je putem udaljen od Požarevca 50 km i od Beogrda 130 km. Jedriličarski centar Jedriličarskog saveza Srbije nalazi se u gradu Golupcu na najširem delu dunava na ulazu u golubačku klisuru. Grad Golubac u kome se nalazi centar i sam centar omogućavaju odlične uslove za boravak jedriličara i smeštaj većeg broja sportskih jedrilica. U centru se organizovano sprovode trenažni procesi u svim olimpijskim klasama jedrilica pod stručnim nadzorom jedriličarskih trenera.

 

Centar je u mogućnosti da bude domaćin velikih međunarodnih jedriličarskih regata jer raspolaže sa odličnom infrstrukturom, a regatno polje zadovoljava međunarodne standarde.

Svake godine u centru se organizuje prvensto Srbije u jedrenju za olimpijske klase i mini krstaše na kojima učestvuje preko 100 jedrilica.

Za spuštanje jedrilica i pratećih čamaca u vodu koriste se 4 rampe i dizalica. U oviru centra je i bezbedno privezište za čamce i manje krstaše.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright ©JSS, Sva prava zadržana.  Jedriličarski savez Srbije www.sailing.org.rs jssrbije@sbb.rs